Norway Soul Retreat

"Everyone needs a a place to retreat; a spot where the world grows quiet enough for the soul to speak" - Angie Weiland-Crosby-

Norway Soul Retreat 20-27 januari 2024

Ik neem je mee naar een magische plek.. Een plek waar een overweldigende rust over je heen komt. Een plek waar jij gaat voélen in plaats van denken. Antwoorden zitten namelijk niet in je hoofd, maar in je hart..


Het Norway Soul Retreat is voor jou als je diep van binnen voelt dat er meer in het leven moet zijn dan dit. Je weet wel dat er iets moet veranderen om écht het leven te leiden dat voor jou bedoeld is, maar je weet niet hoe.. Je bent het vertrouwen in jezelf een beetje kwijtgeraakt en twijfel of angst nemen vaak de overhand waardoor je jezelf blijft vastlopen.

Een week lang je laten onderdompelen in deze unieke omgeving en in dit programma gaat je enorme inzichten en doorbraken geven, zodat jij je oude patronen kunt loslaten en eindelijk de stappen durft te nemen naar dat wat jou gelukkig maakt.

Voor deze eerste editie bied ik eenmalig een pilot prijs aan en er kunnen maar maximaal 8 deelnemers mee; dus als je aan alles voélt ‘hier moet ik bij zijn’, vul dan snel de vragenlijst in en boek een call met me in, zodat we kunnen kijken of jij een match bent voor dit retreat.


ONTDEK DE MAGIE..

1 hele week

 • Terugkomen bij jezelf in de Noorse natuur, waardoor jij die connectie met je intuïtie gaat maken en het vertrouwen gaat voelen om die te mogen volgen.
 • Coaching op het vlak van o.a. mindset, energiewerk en de Wet van Aantrekking.
 • Verbinding met een select groepje gelijkgestemden die herkenning vinden bij elkaar, maar ook kláár zijn om All-in te gaan en dingen nu écht te gaan veranderen.
 • Supertoffe en exclusieve activiteiten.

Een uniek retreat; magie verzekerd..


Wanneer en waar?

Het Norway Soul Retreat vindt plaats van zaterdag 20 januari tot zaterdag 27 januari 2024 op de schitterende locatie van Villa Fregn in Skåret, Ljørdalen, vlakbij het Nationaal Park Fulufjellet dat van Noorwegen overloopt in Zweden.

Villa Fregn is een klein, intiem boutique hotel met prachtige, sfeervolle kamers, wellness en een fantastische keuken (er wordt rekening gehouden met dieetwensen!) gerund door Bart & Ellen; ontzettend warme mensen die ook hun hart hebben durven volgen en België verruild hebben voor Noorwegen samen met hun twee kinderen.

Je krijgt een luxe privé hotelkamer met badkamer, omdat ik het belangrijk vind dat je de mogelijkheid hebt om je even lekker terug te trekken.

Coaching die binnen wordt gegeven, vindt plaats in een Noorse, warme cottage.

Wat krijg je allemaal?

Het enige dat jij moet doen is op Schiphol geraken; de rest heb ik allemaal voor je geregeld; makkelijker kan het niet zijn .

De vermelde prijs is inclusief:

 • Retourvlucht Amsterdam-Scandinavian Mountains Airport; te boeken via BBI travel (indien je voor september boekt)
 • Transfer naar en van de locatie *
 • Verblijf in een luxe privé hotelkamer met eigen badkamer.
 • Dagelijks ontbijt, lunch en culinair 3-gangen diner incl. koffie/thee en water
 • 1 week lang coaching.
 • Wellness.
 • Súper toffe excursies/activiteiten waaronder een sledetocht met husky’s  (de rest verklap ik nog niet; maar geloof me dat je dit altijd al hebt willen doen..) *
 • EN een EXTRA bonuspakket waaronder een online sessie nog voor het retreat, een gezamenlijke kick-off sessie van mij na het retreat en 40% korting op het Norway Soul Implementation Traject!

* Kosten apart te betalen bij BBI Travel/Villa Fregn. NB: Aangezien de kosten bij Villa Fegn afgerekend worden in Noorse Kronen, kan het totaalbedrag ietsje afwijken van de prijs; afhankelijk van de wisselkoers en jouw bankkosten.

De reden dat jij kiest voor Het Norway Soul Retreat is dat je voélt dat een week lang uit je normale omgeving en in de kracht van de natuur in Noorwegen, om daar door mij gecoacht te worden, samen met een intiem groepje mensen zoals jij voor een enorme transformatie gaat zorgen! Jij gunt jezelf dit, omdat je diep van binnen wéét dat er zoveel meer in jou zit.

Ik wil echt dat jij voelt “Hier moet ik bij zijn!” en dat je 100% open staat voor deze magische ervaring..

Want alleen dan ga jij super grote stappen zetten.


Jouw investering is nu slechts € 3.957,-  incl. btw (3.567,- als je ervoor kiest om niet mee te doen aan de excursies). Let op! Dit is een pilot prijs, de volgende edities zullen in prijs omhoog gaan.

Betaling in termijnen mogelijk.


" The magic moment is the moment when a ‘yes’ or a ‘no’ can change our whole existence” -Paulo Coelho-


Wil jij hier ABSOLUUT BIJ ZIJN en ben je klaar voor de innerlijke reis van je leven op de meest magische plek? Vul dan de vragenlijst in en boek je call met mij in!In samenwerking met:  & BBI Travel.

Norway Soul Retreat

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x