Online training

Van hoofd naar hart

  • Wil jij erachter komen hoe en waarom jij jezelf saboteert?

Bepaalde thema's blijven zich herhalen als in "the story of your life". Je bent je er bewust van dat je bepaalde situaties op de een of andere manier aantrekt, maar je hebt géén idee hoe je dit moet veranderen.

  • Wil jij meer weten over hoe je brein werkt hoe je jezelf kunt herprogrammeren?

Want je voelt je diep van binnen "niet goed genoeg", heb last van altijd maar "aan" staan en de lat altijd zo onnoemelijk hoog voor jezelf te leggen..

  • Wil jij meer op je intuïtie durven te vertrouwen en vanuit je hart gaan leven i.p.v. uit je hoofd?

Want je intuïtie weet áltijd wat het beste voor jou is. Diep van binnen weet je dat ook wel, maar je bent zo gewend om alles te analyseren en te rationaliseren en aan het getetter van de afwijzende stemmetjes in je hoofd, dat je het moeilijk vind om te weten wanneer iets intuïtief is en wanneer het vanuit je hoofd komt.Ik ga je helpen!

In 3 stappen ga je:

- Jouw eigen belemmerende overtuigingen blootleggen én ombuigen naar overtuigingen die jou gaan laten groeien in de meest gelukkige en succesvolle versie van jezelf.

- Je angsten onder controle krijgen, omdat je nu veel beter begrijpt waar ze vandaan komen.

- Leren hoe je de connectie weer maakt met je intuïtie, je hart, je hogere zelf, het maakt niet uit hoe je het noemt. Het gaat er om dat jij volledig op jezelf leert vertrouwen en dat je leert herkennen wanneer je niet 'in connectie' bent.

Wat houdt de training in?

De online training bestaat uit 3 lessen met meerdere video's en opdrachten per les, waardevolle affirmaties en extra's, waar je levenslang toegang tot hebt. 


En dat voor maar € 27,-.


"Ik weet genoeg!"Online training

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x