STARt: 2 maanden transformatieprogramma


Regelmatig zeg je tegen jezelf dat je niet zo moet zeuren. Want er zijn genoeg mensen die het veel slechter hebben dan jou. Je hebt alles toch op de rit? Gezin, fijn huis, vaste baan.. Eigenlijk probeer je jezelf ervan te overtuigen dat je gelukkig moet zijn met wat je allemaal hebt, dat je je wel beter zult gaan voelen als je gewoon anders leert omgaan met de situatie en dat het gras ergens anders echt niet groener is.

Maar hoe hard je ook de positieve kanten van alles probeert te bekijken, lukt het je maar niet om dat knagende gevoel weg te krijgen. Dat gevoel dat er iets fundamenteels mist in je leven. Je dagelijkse leven voelt soms als lopende band werk, je doet wat er van je verwacht wordt, haast op de automatische piloot om vervolgens uitgeblust naar bed te gaan. Dit kan hét toch niet zijn? Er moet toch meer uit het leven te halen zijn?

Toch onderneem je geen echte stappen, omdat je écht niet weet hoe je dingen zou moeten veranderen. Eerlijk gezegd levert het ook extra stress op, omdat je de uitweg niet ziet en daarom is het makkelijker om dat gevoel maar weer weg te duwen.

Jij kunt dit! 

Ook ik heb héél lang de andere kant op gekeken en mijn gevoel proberen weg te stoppen omdat ik dacht dat ik het er maar mee moest doen. Maar niets is minder waar. Ik geloof oprecht dat onze intuïtie alleen maar het beste met ons voor heeft en dat je 'dat gevoel' als een uitnodiging mag zien. Een uitnodiging naar een hoger potentieel voor jou! 

'Have the courage to follow your heart and intuiton. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.' - Steve Jobs - 


Ik heb geleerd dat er 3 cruciale stappen nodig zijn bij dat hoogste potentieel te komen en die stappen ga ik met je delen in dit interactieve programma!

Wie ben jij en wat wil jij in dit leven?

Daar begint alles.. Als je niet meer weet wie je diep van binnen bent en helder hebt wat jouw grootste verlangen is, weet je ook niet hoe je meer uit je leven kunt halen.

Je leert hoe je de connectie maakt met je intuïtie en beter kunt gaan voélen, want daar ga je je antwoorden vinden.

Herprogrammeer  beperkende overtuigingen 

Hoe jij reageert op een situatie wordt voor 95% bepaald door je onderbewustzijn. Als je je niet bewust bent van eventuele beperkende denkbeelden en blokkades blijf je dus in cirkeltjes draaien en kom je niet vooruit..

Met behulp van bepaalde technieken ga je jouw onbewuste beperkende denkbeelden blootleggen en ombuigen in krachtige positieve overtuigingen waardoor je een andere realiteit voor jezelf kunt gaan creëren.

Alles is energie

Als je doet wat je altijd deed, zul je ook krijgen wat je altijd kreeg.

Ik neem je mee in de wereld van Kwantum fysica en Energetic Healing zodat jij kunt gaan aantrekken waar je naar verlangt.


Nog even voorstellen 

Ik ben Eva en naast Coach en Energetisch Therapeut ben ik een HSP, doorzetter, open boek en weet ik inmiddels heel goed wat ik niet wil en vooral wat ik wél wil in mijn leven.

Dat was een tijdje geleden wel anders. Ik ben geweest waar jij nu bent. Ik was een kei in relativeren, was ervan overtuigd dat er bepaalde dingen nu eenmaal niet voor mij waren weggelegd en probeerde mezelf zo lang mogelijk wijs te maken dat ik ‘het er maar mee moest doen’.

In mijn geval geloofde ik niet dat ik én in mijn privé situatie gelukkig kon zijn én in mijn werk situatie.

Inmiddels weet ik gelukkig beter . Ik heb enorm veel geleerd over hoe ons brein werkt, hoe we onszelf saboteren, hoe de wetten van de natuur ons kunnen helpen om het leven te creëren dat we willen en dat wil ik heel graag doorgeven aan jou!

Voor wie is dit programma?

Ik vind het heel belangrijk om te werken met mensen die er nu echt vol voor willen gaan en serieus aan de slag willen om écht dingen te kunnen gaan veranderen. Mensen die bereid zijn om hun blik te gaan verruimen en zo kunnen gaan ontdekken wat er allemaal mogelijk is..

Dit programma past bij jou als:

 • Je wilt leren wat de juiste stappen zijn om je leven te kunnen transformeren en in welke volgorde je deze moet toepassen.
 • Je wilt leren hoe je uit je hoofd en in je hart kan komen.
 • Je jezelf veel beter wilt leren begrijpen.
 • Je erachter wilt komen wat je het allerliefste wilt.
 • Je openstaat voor groei.
 • Je bereid bent om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor je leven op dit moment.
 • Je klaar bent om oude denk- en gedragspatronen die jou niet helpen aan te pakken.
 • Je wilt leren leven vanuit intuïtie en zelfvertrouwen.
 • Je de wereld van energie wilt leren begrijpen en die energie wilt leren toepassen in jouw voordeel.
 • Je elke week een stapje dichterbij het creëren van jouw droomleven wilt komen.
 • Je klaar bent om in jezelf te investeren.

Kun je op de meeste punten “JAAAA” zeggen, dan ben jij de perfecte match voor dit programma!

Wat houdt het programma praktisch in?

 • 8 weken lang ontvang je iedere week een module met video’s, een werkboek met opdrachten, visualisaties, meditaties, affirmaties en meer.
 • Levenslang toegang tot alle modules. Je kunt de lessen dus volledig op je eigen tempo volgen en zo vaak herhalen als je wilt!
 • 8 weken lang wekelijkse online live Q&A sessie waarin ik al je vragen beantwoord. Kun je er een keertje niet bij zijn? Geen probleem! Ik beantwoord sowieso je vragen, je kunt de opname ook later bekijken.
 • 2 x een online Energetic Healing sessie.


  Na STARt:

 • Weet jij hoe je kunt zorgen voor een sterke connectie met je intuïtie.
 • Heb je voor jezelf duidelijk waar je nu staat en waar je naar toe wilt.
 • Weet je welke stappen je moet nemen om je leven echt te kunnen transformeren.
 • Heb je afgerekend met  “ja-maren”, angst en uitstelgedrag; je laat je niet meer tegenhouden!


Wat is jouw investering?

Jouw investering voor dit programma is € 497,-.

 Klaar voor een nieuwe STARt? Meld je dan hier aan!


Heb je eerst nog een vraag aan mij? Stuur me dan gerust een mailtje via eva@evalifecoaching.com.

STARt: 2 maanden transformatieprogramma

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x