Energetic Healing voor kinderen

Energetic Healing werkt heel krachtig bij kinderen en zorgt ervoor dat ze snel weer lekker in hun vel zitten!


Heeft je kind last van:

  • Slaapproblemen
  • Concentratieproblemen
  • Faalangst
  • Onzekerheid
  • Vaak ziek zijn
  • Krampjes en veel huilen
  • Angsten
  • Stress
  • Buikpijn / hoofdpijn


Is je kind hoogsensitief of heeft het andere diagnoses gekregen i.v.m. gedrag?

Onze kinderen leven in een maatschappij waarin ze steeds meer moeten presteren en ontzettend veel prikkels krijgen. Ze zitten heel veel in hun hoofd, waardoor het soms moeilijk is om tot rust te komen, wat zich kan uiten in allerlei klachten.


Energetic Healing brengt je kind tot rust en weer in connectie met zichzelf waardoor het alle prikkels kan verwerken en loslaten. Door de krachtige combinatie van energetische therapie en aromatherapie wordt het natuurlijk evenwicht in lichaam en geest hersteld. Ter aanvulling op de behandelingen met de persoonlijk samengestelde essentiële oliën is het mogelijk om een roll-on met deze olie mee naar huis te nemen. Kinderen vinden dit heel fijn en speciaal en het biedt extra ondersteuning voor thuis. De olie kan ingezet worden voor een goede nachtrust en als positief anker bij stressvolle situaties.

'Ik zou Eva zeker aanbevelen! Zij heeft mijn beide kinderen in een hele korte tijd geholpen met hun inslaap- en licht slapen problemen. Ze stelt ze op hun gemak in haar sfeervolle praktijk die een enorme rust uitstraalt. Ze gebruiken allebei hun persoonlijk samengestelde olie in een roll-on, zodat ze deze kunnen gebruiken voordat ze gaan slapen, of wanneer ze deze nodig hebben. Ik ben erg blij dat we Energetic Healing geprobeerd hebben en dat het zo'n goed resultaat bij beide kids heeft! Thanks Eva!'

-Sabine-

Wat is energetische therapie?

Energetische therapie is gebaseerd op de Oosterse filosofie dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn en dat ALLES energie is. Als we ergens een blokkade hebben in ons systeem, dan is het gevolg dat onze energie niet meer goed kan stromen en we klachten gaan ervaren. Eigenlijk kun je dit zien als een waarschuwingssignaal van je lichaam dat er ergens iets niet goed gaat.  De Westerse geneeskunde is vooral gericht op symptoombestrijding, de Oosterse (holistische) geneeskunde richt zich op de aanpak van de oorzaak van het probleem, wat dus vele malen efficiënter is. Bij een energetische behandeling wordt energie  doorgegeven, daar waar het nodig is, om zo de ontstane blokkades weg te nemen. Kinderen die Energetic Healing ontvangen kunnen beter omgaan met hun gevoelens, zijn meer ontspannen, zelfverzekerd en slapen veel beter. Energetische therapie kan ook toegepast worden bij baby's.

Wat is aromatherapie?

Aromatherapie is een natuurlijke geneeswijze die zich richt op het bevorderen van de gezondheid met gebruik van essentiële oliën. Essentiële oliën hebben van nature een hele hoge frequentie (energielevel) en zullen daardoor sterk bijdragen aan het energieherstel van je kind. Daarnaast is bewezen dat geuren een grote invloed hebben op de breinprocessen en daarmee dus ook op emoties en gedrag. De combinatie van energetische therapie en aromatherapie kan worden ingezet vanaf de leeftijd van 6 maanden.


"Ons 5-jarig zoontje werd al geruime tijd 's nachts bang wakker. Via sociale media kwam ik Eva tegen. Ik moet eerlijk bekennen, ik was wat sceptisch, maar met de gedachte 'Baat het niet, schaadt het niet', toch een afspraak gemaakt. Eva stelde ons zoontje direct op zijn gemak. Ze is heel vriendelijk. Ze had een speciale geur samengesteld voor angsten en zelfs de mama kreeg een kop thee. We hebben ook een roll-on kunnen aankopen met dezelfde blend als in de diffuser om ook thuis de behandeling voort te zetten. Ons zoontje heeft de afgelopen nachten doorgeslapen en geen angsten meer gehad. Wij zijn heel blij! Dankjewel Eva voor de goede zorgen!

- Seline-

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

De duur van een behandeling hangt af van de leeftijd van je kind en wat het zelf prettig vindt. Doorgaans gelden de volgende richtlijnen:

0-7 jaar +/- 20-30 minuten

8 jaar en ouder +/- 45 minuten

Je bent als ouder van harte welkom om aanwezig te blijven tijdens de behandeling. Ik ontvang je graag met een heerlijke kop thee, zodat ook jij even heerlijk kunt ontspannen .De allerkleinsten kunnen op schoot behandeld worden. Wat grotere kinderen gaan lekker liggen op de behandeltafel met een lekker dekentje. Tijdens de behandeling luisteren we naar rustgevende muziek, is de praktijkruimte gevuld met de heerlijke geur van essentiële oliën en leg ik mijn handen op bepaalde plaatsen van het lichaam. De meeste kinderen ontspannen heel snel en vallen regelmatig zelfs in slaap. Ze voelen de warmte van de energie die ik met mijn handen doorgeef. Ze ervaren het als iets magisch en vinden het doorgaans heel fijn.

Voordat de behandeling wordt ingepland kun je via deze pagina een intakeformulier invullen. Dit is van belang omdat ik voor de behandeling een persoonlijke blend van bepaalde essentiële oliën voor je kind ga samenstellen.


Wat kost Energetic Healing?


20-30 minuten (0-7 jaar)45 minuten (8 jaar en ouder)
1 sessie € 45,-1 sessie € 80,-
3 sessies € 127,503 sessies € 225,-
6 sessies € 247,506 sessies € 435,-
10 sessies € 400,-10 sessies € 700,-


Meld je hier aan voor een behandeling


Energetic Healing voor kinderen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x