Reviews

format_quote
star
star
star
star
star

Het Norway Retreat; het heeft even geduurd voordat ik een review kon schrijven omdat ik eigenlijk niet de woorden vond om deze ervaring te beschrijven (eigenlijk nog steeds niet). Het was een geweldige ervaring! Van de fijne coaching sessies met Eva wat mij veel gebracht heeft tot de ruwheid en de rust van het land. Er wordt selectief gekeken naar de deelnemers om te zien of het team goed bij elkaar past. Ondanks hoe verschillend we zijn was er meteen een warme klik en heeft Eva dit goed waargenomen. Eva heeft geduld en weet precies hoe ze op situaties of patronen het beste kan reageren. Er werd goed gezorgd voor ons. Eva is een hartverwarmend persoon, daarnaast waren Bart en Ellen, de hoteleigenaren ook hele warme mensen (perfect team zo samen). Het retreat was intens en mooi! Er was een goede afwisseling van coaching sessies, activiteiten en ontspanning. De reis was magisch, vooral de huskytocht stond echt op mijn wensenlijst. Ik was vaak stil van alle geluksmomenten; heel onwerkelijk! Het is in woorden bijna niet uit te leggen wat deze reis en ervaringen met mij heeft gedaan!

Ayla

format_quote
star
star
star
star
star

Ik ben mee geweest met het Norway Soul Retreat, georganiseerd door Eva. Wat een onvergetelijke ervaring. Tot in de puntjes verzorgd, behandeld als een prinses, leerzaam, meer zelfinzicht, ademwerk (nieuw voor mij), unieke locatie, lieve mensen (zorgvuldig uitgekozen) en ga zo maar door. Een aanrader voor iedereen! Dankjewel Eva!

Patricia

format_quote
star
star
star
star
star

Een weekje terug van het Norway Soul Retreat. Terug in België vroeg het wel wat tijd om terug te wennen na een intense week vol zelfzorg en magie! Ik was al een tijdje op zoek naar een retreat dat me uit mijn comfortzone zou brengen, ik zag deze passeren en zonder enig kennis van Eva sprong ik mee het vliegtuig op. Meteen klikte het tussen de andere medereizigers die Eva zorgvuldig had uitgekozen; totaal verschillende karakters die tijdens de week best wel een sterke band creëerden. Samen elkaars pijnpunten ontdekken zorgde ervoor dat we elkaar gingen dragen. Ik had best al een padje afgelegd en toch slaagde Eva erin me naar de kern van bepaalde struikelblokken te doen kijken, wat voor mij bevestigt dat ze weet waar ze mee bezig is. Het zorgde ervoor dat ik dingen ging helen en weer zachter werd voor mezelf. De kracht vond om weer te geloven in wie ik echt ben. Dit in combinatie met magische buitenactiviteiten en een verblijf waar je als een prinses ontvangen wordt! Het is het mooiste cadeau dat ik ooit aan mezelf gaf en zou het morgen opnieuw doen, ook al is het gemis wanneer je thuis komt best wel zwaar.. Maar ook dat is een bewijs geweest dat het meer dan de moeite waard was. Verbonden voor altijd door deze magische tijd, dankbaar.. Doe zo verder Eva, je bent een topper! Bedankt dat je me mee nam!

Kelly

format_quote
star
star
star
star
star

Ik liep op verschillende vlakken vast, vooral veel last van een te laag zelfbeeld en teveel leven volgens verwachtingen van anderen. Mijn eigen intuïtie ontkennen en niet durven volgen van mijn eigen pad. Na het volgen van het 1 op 1 STAR traject van Eva durf ik meer mijn dromen waar te gaan maken en durf ik ook meer te verwachten! Mijn missie is helder, ik heb rust en vertrouwen gevonden, kan dingen makkelijker accepteren en ben veel daadkrachtiger. Ik heb heel veel inzicht gekregen in hoe het brein werkt, in zelfsabbotage en heb beperkende gedachten kunnen herprogrammeren. Ik vind het traject heel waardevol omdat je naast de coaching sessies ook een heel online programma krijgt met een hele goede opbouw van de modules, waar je dan lessen van kunt voorbereiden voor de sessie. De combinatie van het programma met waardevolle bonussen, de coaching sessies en de energetic healing sessies maken het een heel breed pakket. Ook het feit dat ik levenslang toegang heb tot het programma, maakt dat als ik het herbekijk ik iedere keer opnieuw meer energie en vertrouwen krijg. Eva geeft authentiek advies en geeft heel veel werkmateriaal. De tips en oefeningen zorgen ervoor dat je echt aan de slag gaat! Hoewel het voor mij een grote stap was om dit mezelf te gunnen, zou ik deze investering in mezelf ABSOLUUT opnieuw doen! Ik kan Eva echt aanbevelen als coach. Ze pakt het heel zacht en toch doortastend aan. Ze voelt goed aan wat er loos is, waar werk aan de winkel is. Daarnaast maakt ze een boeiende combi tussen het spirituele en wetenschappelijke en ze is realistisch. ze heeft een mensgerichte, vriendelijke en hands-on aanpak!

Lieve

format_quote
star
star
star
star
star

Waar ik het meeste tegenaan liep was het niet kunnen loslaten van angsten, te weinig vertrouwen hebben in mezelf en een stukje jeugdtrauma. Na het volgen van het 1 op 1 STAR traject ervaar ik veel meer rust , kan ik beter relativeren en heb ik mijn gedachten beter onder controle. Door het leren werken met mijn persoonlijke blend van essentiële oliën als een ankerpunt kan ik mezelf op ieder moment resetten als ik dat nodig heb en kom ik volledig tot rust. De modules bieden heel veel duidelijkheid en de sessies met Eva waren fijn en hielpen mijn blokkades op te lossen. Ook kon ik goed terecht met al mijn vragen. Ik zou deze investering in mezelf zeker opnieuw doen; dit traject heeft me heel goed geholpen in de ontdekkingsreis naar mezelf. Eva is een mooi en warm persoon om mee te werken in een veilige, ontspannen setting. Ik heb het super fijn gevonden om dit programma nu als hulpmiddel verder in mijn leven in diverse aspecten te kunnen hanteren.

Marco

format_quote
star
star
star
star
star

Sporter, knappe partner, 2 gezonde kinderen, mooie woning, mooie wagen, vast werk... MAAR!?!? * Ik had altijd het gevoel dat ik alle balletjes hoog moest houden. * Waardering voor alle inspanningen leek ik niet te krijgen. * Ik voelde me nooit goed genoeg. * Heel mijn leven in survival modus geleefd. Maar nu voelde niets meer goed. * Altijd piekeren over alles en nog wat.... Ik maakte beslissingen met mijn hoofd. Vaak onder angst of druk. Niet uit nieuwsgierigheid of op een goed gevoel. Dit alles resulteerde in een burn out. Ze zeggen wel eens de batterijen opladen , maar hoe wist ik niet meer... Over het star traject: Je moet met jezelf echt de commitment durven aan te gaan. Tja, het kostte geld en ik kreeg er niet direct visueel iets voor in de plaats. Natuurlijk spendeerde ik dit liever aan andere zaken. Want zo had ik in het verleden mezelf altijd beloond... Maar indien je altijd dezelfde keuzes blijft maken geraak je ook niet vooruit! Ik dacht “Investeer nu eens in jezelf, wat heb je te verliezen? Durf dit traject eens op de eerste plaats te zetten!” Ben ik na het traject een ander mens? Ja en nee, want ik zal ermee mee aan de slag moeten blijven gaan. Stap voor stap. Rome is ook niet op 1 dag gebouwd. Maar nu heb ik tenminste voor altijd handvatten/ tools om mezelf steeds verder te blijven ontwikkelen! Er is toch een enorme last van mijn schouders gevallen. Ik zie dingen nu in een ander daglicht en sta open voor verandering. Bedankt Eva, om altijd voor me klaar te staan. Ook wanneer ik een extra zetje nodig had! Erg fijn dat je je eigen ervaringen durft delen en laat zien dat vooroordelen niet bestaan ! Soms confronterend maar altijd vriendelijk en eerlijk, dat siert je :-)!

Erik

format_quote
star
star
star
star
star

Dankjewel Eva voor het traject dat ik samen met jou ben aangegaan! Je hebt mij heel veel inzichten en antwoorden gegeven op levensvragen die mij bezig hielden. De opdrachten die je mij bezorgde; daardoor heb ik echt meer over mijzelf geleerd. De breathwork sessie is een echte aanrader om snel op een natuurlijke wijze energie te krijgen. Geweldige oefening! Ik heb ingezien dat als je wilt kiezen voor wat je écht wilt, er wel wat innerlijk werk voor nodig is en je je jezelf hier toch wel dagelijks in moet trainen.

Deborah

format_quote
star
star
star
star
star

Uit nieuwsgierigheid en om het zelf eens te ervaren heb ik de Energetic Healing bij Eva gepland. En na de eerste sesssie wat ik verkocht. Ook online lukt het Eva om contact te maken en je complete ontspanning te laten ervaren. Na de eerste sessie voelde ik me erg moe, maar de dagen daarna bruiste ik van de energie. Na een aantal sessies heb ik Eva gevraagd of we nog met de juiste dingen bezig waren omdat er in mijn leven het een en ander speelde. Ze pakte dit heel prettig aan. Kortom, deze investering in jezelf is het echt waard! Dankjewel Eva!

Marlène

format_quote
star
star
star
star
star

Zeer positieve en aangename eerste ervaring! Ik voelde al snel verbetering aangaande de rug- en nekklachten, als ook wat betreft mijn slaapritme. Eva neemt ook de tijd om te luisteren naar je noden! Zeker een aanrader!

Anouk

format_quote
star
star
star
star
star

Na mij al geruime tijd ziek gevoeld te hebben in 2010, werd er eindelijk na maanden de diagnose Pancreatitis gesteld. Een ontsteking aan de alvleesklier, wat helaas chronisch is gebleken, De pijn was ondraaglijk, zelfs met morfine. Ik kon op geen enkele wijze rust vinden. Eva heeft toen Harth-Reiki bij mij toegepast in het ziekenhuis. Ik moest op mijn buik liggen en na korte tijd merkte ik gelijk dat ik meer kon ontspannen. Met mijn ogen dicht, ging mijn beeldvorming in mijn hoofd de vrije loop. Tegelijk met de spanning die minder werd, werd de pijn dragelijker. Ik zag prachtige blauwpaarse bloemen, die in een zwarte ruimte van oneindigheid een golvende beweging maakte. Een beweging zoals een anemoon dat in de zee doet. Maar dan met duizenden tegelijk. Het kon niets anders zijn dan een projectie van de positieve energie die door mij heen vloeide. Ik heb die avond sinds weken een goede nachtrust gehad in het ziekenhuis en ben haar tot op de dag van vandaag dankbaar.

Roderik (voormalig scepticus)

format_quote
star
star
star
star
star

Ik had een heftige pijnaanval in mijn rug en kon bijna niet meer lopen, wist niet hoe te liggen en kon de slaap niet vatten. Ik wilde niet meteen naar medicatie grijpen omdat daar toch altijd nare bijwerkingen aan zitten. Eva heeft een olieblend voor mij samengesteld en mij hiermee behandeld. Ik voelde meteen een weldadige warmte door de plek des onheils trekken. Na de behandeling voelde ik een lichte verbetering. Ik kreeg een roll-on mee met de betreffende kruidenolie die ik bij het slapen gaan op de pijnlijke plek en onder mijn voeten moest aanbrengen. Heb heel goed geslapen en kan nu, na bijna 24 uur zeggen dat het al bijna over is. Dankjewel Eva, wat ben jij begaafd en.... heb geen pijnstillers hoeven nemen :-)! Groetjes!

Mai

format_quote
star
star
star
star
star

Jouw energie maakt een heel diep, uniek contact met mijn lichaam. De plekken die op slot zijn, daar maak jij ruimte in om ze te laten helen. Ik voel me veilig en rustig om contact te maken met deze plekken tijdens de behandeling. Dankjewel Eva, je bent een bijzondere, krachtige ziel!

Heidi

format_quote
star
star
star
star
star

Door long covid was ik snel vermoeid en had ik last van een continue duizeligheid. Ik wendde mij tot Eva, die een persoonlijke blend van essentiële oliën voor mij samenstelde. Ik gebruik deze blend nu al een aantal weken dagelijks. Daarnaast heb ik tot nu toe 2 Energetic Healing sessies op afstand gehad van Eva. De sessies vonden plaats via zoom. Ik mocht gaan liggen nadat ik de essentiële oliën had aangebracht en kon mij gewoon volledig ontspannen terwijl er rustgevende muziek werd afgespeeld en Eva haar healing begon. Tijdens de eerste behandeling kreeg ik allemaal visioenen, het leek wel alsof ik droomde terwijl ik wel nog wakker was. Het leek ook alsof ik vloog. Eva vertelde mij na de sessie dat ze voornamelijk aan blokkades bij mijn benen, nek en hoofd had gewerkt (zij voelt aan waar blokkades zitten). Al met al een heel aparte ervaring! Bij de tweede behandeling heb ik geen visioenen gehad, maar ben ik even in slaap gevallen. In eerste instantie leek het erna dat de duizeligheid iets toenam, maar nu, 2 weken verder is mijn duizeligheid aan het afnemen en ook mijn energie lijkt weer terug te komen! Ik hoop dan ook helemaal klachtenvrij te zijn na nog een paar behandelingen. Ik vind het enorm bijzonder dat Energetic Healing dus ook gewoon kan, zonder fysiek aanwezig te zijn bij Eva!

Sander

format_quote
star
star
star
star
star

Ik zou Eva zeker aanbevelen! Zij heeft mijn beide kinderen in een hele korte tijd geholpen met hun inslaap- en licht slapen problemen. Ze stelt ze op hun gemak in haar sfeervolle praktijk die een enorme rust uitstraalt. Ze gebruiken allebei hun persoonlijk samengestelde olie in een roll-on, zodat ze deze kunnen gebruiken voordat ze gaan slapen, of wanneer ze deze nodig hebben. Ik ben erg blij dat we Energetic Healing geprobeerd hebben en dat het zo'n goed resultaat bij beide kids heeft! Thanks Eva!

Sabine

format_quote
star
star
star
star
star

Ons 5-jarig zoontje werd al geruime tijd 's nachts bang wakker. Via sociale media kwam ik Eva tegen. Ik moet eerlijk bekennen, ik was wat sceptisch, maar met de gedachte 'Baat het niet, schaadt het niet', toch een afspraak gemaakt. Eva stelde ons zoontje direct op zijn gemak. Ze is heel vriendelijk. Ze had een speciale geur samengesteld voor angsten en zelfs de mama kreeg een kop thee. We hebben ook een roll-on kunnen aankopen met dezelfde blend als in de diffuser om ook thuis de behandeling voort te zetten. Ons zoontje heeft de afgelopen nachten doorgeslapen en geen angsten meer gehad. Wij zijn heel blij! Dankjewel Eva voor de goede zorgen!

Seline

Reviews

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x