Gratis online Masterclass

Ontdek de wetenschap van manifesteren:

De 4 pijlers voor grip op je levenJe ontdekt in de Masterclass o.a.:

Hoe het komt dat er in de kern niets veranderd, terwijl je dat wel zo graag wilt.

Waarom het werken aan je mindset alleen niet voldoende is om jouw droomleven te creëren.

Wat de twee keuzes zijn die je steeds weer opnieuw mag maken.

Wat de meeste mensen 'fout' doen, waardoor ze zichzelf blokkeren.

Meld je gratis aan onderaan deze pagina!

 


Deze Masterclass is voor jou als je dit herkent:

“Op papier” heb je alles op de rit (gezin / fijn huis / goede baan). Maar je bent constant aan het rennen en voelt je ‘opgeslokt’ door het leven.

Je probeert jezelf ervan te overtuigen dat je blij moet zijn met wat je hebt, maar hoe hard je ook de positieve kanten probeert te bekijken, het lukt je maar niet om dat knagende gevoel weg te krijgen. Dat gevoel dat er iets fundamenteels mist in je leven.

Je weet dat je naar dit gevoel zou moeten luisteren, maar het levert ook extra stress op, want je weet niet wat je ermee moet!

Toch voel je dat het tijd is om jezelf aan te gaan kijken, want je állergrootste angst is dat je leven dadelijk voorbij is en je niet echt hebt gelééfd.


In deze Masterclass laat ik je zien dat het ook voor jou mogelijk is om een leven te creëren dat volledig bij je past!

Hierna weet je wat de 4 pijlers zijn om succesvol te kunnen manifesteren en weet jij wel beter, als iemand zegt dat manifesteren iets zweverigs is ;-).'Je ademt een en al positiviteit uit, wat mij hoop geeft voor de toekomst!' ~Anne~

'Super masterclass! Heel veel geleerd!' ~Hanne~

'Kippenvelmoment!' ~Charlotte~Hoi, ik ben Eva!

Ik ben Eva en naast Energetisch Life Coach ben ik een HSP, doorzetter, open boek en weet ik inmiddels heel goed wat ik niet wil en vooral wat ik wél wil in mijn leven.

Dat was een tijdje geleden wel anders. Ik ben geweest waar jij nu bent. Ik was een kei in relativeren, was ervan overtuigd dat er bepaalde dingen nu eenmaal niet voor mij waren weggelegd en probeerde mezelf zo lang mogelijk wijs te maken dat ik ‘het er maar mee moest doen’.

In mijn geval geloofde ik niet dat ik én in mijn privé situatie gelukkig kon zijn én in mijn werk situatie.

Inmiddels weet ik gelukkig beter . Ik heb enorm veel geleerd over hoe ons brein werkt, hoe we onszelf saboteren, hoe de wetten van de natuur ons kunnen helpen om het leven te creëren dat we willen en dat wil ik heel graag doorgeven aan jou!

Meld je gratis aan voor de online Masterclass:

 

Ontdek de wetenschap van manifesteren.

De 4 pijlers voor grip op je leven.

Je ontvangt ook mijn e-mails met waardevolle tips & inzichten. Uitschrijven kan altijd met één klik. (* Privacy Policy).


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x