Norway Soul Retreat

"Everyone needs a a place to retreat; a spot where the world grows quiet enough for the soul to speak" - Angie Weiland-Crosby-

Norway Soul Retreat 

Ik neem je mee naar een magische plek.. Een plek waar een overweldigende rust over je heen komt. Een plek waar jij gaat voélen in plaats van denken. Antwoorden zitten namelijk niet in je hoofd, maar in je hart..


De eerste editie van het retreat heeft inmiddels plaatsgevonden van 20-27 januari 2024! Je kunt je alvast aanmelden op de wachtlijst voor de volgende editie.

Het Norway Soul Retreat is voor jou als je diep van binnen voelt dat er meer in het leven moet zijn dan dit. Je weet wel dat er iets moet veranderen om écht het leven te leiden dat voor jou bedoeld is, maar je weet niet hoe.. Je bent het vertrouwen in jezelf een beetje kwijtgeraakt en twijfel of angst nemen vaak de overhand waardoor je jezelf blijft vastlopen.

Een week lang je laten onderdompelen in deze unieke omgeving en in dit programma gaat je enorme inzichten en doorbraken geven, zodat jij je oude patronen kunt loslaten en eindelijk de stappen durft te nemen naar dat wat jou gelukkig maakt.

Meld je aan op de wachtlijst


ONTDEK DE MAGIE..
1 hele week

 • Terugkomen bij jezelf in de Noorse natuur, waardoor jij die connectie met je intuïtie gaat maken en het vertrouwen gaat voelen om die te mogen volgen.
 • Coaching en workshops op het vlak van o.a. mindset, ademwerk en energiewerk.
 • Verbinding met een select groepje gelijkgestemden die herkenning vinden bij elkaar, maar ook kláár zijn om All-in te gaan en dingen nu écht te gaan veranderen.
 • Supertoffe en exclusieve activiteiten.

Een uniek retreat; magie verzekerd..


Waar?

Het Norway Soul Retreat vindt plaats op de schitterende locatie van Villa Fregn in Skåret, Ljørdalen, vlakbij het Nationaal Park Fulufjellet dat van Noorwegen overloopt in Zweden.

Villa Fregn is een klein, intiem boutique hotel met prachtige, sfeervolle kamers, wellness en een fantastische keuken (er wordt rekening gehouden met dieetwensen!) gerund door Bart & Ellen; ontzettend warme mensen die ook hun hart hebben durven volgen en België verruild hebben voor Noorwegen samen met hun twee kinderen.

Je krijgt een luxe privé hotelkamer met badkamer, omdat ik het belangrijk vind dat je de mogelijkheid hebt om je even lekker terug te trekken.

Coaching die binnen wordt gegeven, vindt plaats in een Noorse, warme cottage.

Wat krijg je allemaal?

Het enige dat jij moet doen is op Schiphol geraken; de rest heb ik allemaal voor je geregeld; makkelijker kan het niet zijn .

De vermelde prijs is inclusief:

 • Retourvlucht Amsterdam-Scandinavian Mountains Airport; te boeken via BBI travel (indien je voor september boekt)
 • Transfer naar en van de locatie *
 • Verblijf in een luxe privé hotelkamer met eigen badkamer.
 • Dagelijks ontbijt, lunch en culinair 3-gangen diner incl. koffie/thee en water
 • 1 week lang coaching en workshops.
 • Wellness.
 • Súper toffe excursies/activiteiten waaronder een sledetocht met husky’s  (de rest verklap ik nog niet; maar geloof me dat je dit altijd al hebt willen doen..) *

* Kosten apart te betalen bij BBI Travel/Villa Fregn. NB: Aangezien de kosten bij Villa Fegn afgerekend worden in Noorse Kronen, kan het totaalbedrag ietsje afwijken van de prijs; afhankelijk van de wisselkoers en jouw bankkosten.

De reden dat jij kiest voor Het Norway Soul Retreat is dat je voélt dat een week lang uit je normale omgeving en in de kracht van de natuur in Noorwegen, om daar door mij gecoacht te worden, samen met een intiem groepje mensen zoals jij voor een enorme transformatie gaat zorgen! Jij gunt jezelf dit, omdat je diep van binnen wéét dat er zoveel meer in jou zit.

Ik wil echt dat jij voelt “Hier moet ik bij zijn!” en dat je 100% open staat voor deze magische ervaring..

Want alleen dan ga jij super grote stappen zetten.

" The magic moment is the moment when a ‘yes’ or a ‘no’ can change our whole existence” -Paulo Coelho-


Wil jij hier ABSOLUUT BIJ ZIJN en ben je klaar voor de innerlijke reis van je leven op de meest magische plek? Meld je dan alvast aan op de wachtlijst.In samenwerking met:  & BBI Travel.

Norway Soul Retreat

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x