Energetic Healing

‘The mind, body and soul are not seperate, what affects one, affects the other’


Ervaar je:

Mentale klachten zoals:

 • Stress / burn-out
 • Slapeloosheid
 • Angsten
 • Onzekerheid
 • Concentratieproblemen


Fysieke klachten zoals:

 • Hoofdpijn
 • Nek- en rugklachten
 • Ontstekingen
 • Maag- en darmklachten
 • Vermoeidheid


Voel je je lusteloos of niet lekker in je vel? Of ben je overprikkeld en heb je eventjes tijd voor jezelf nodig?

Energetic Healing brengt je weer in connectie met jezelf en heft blokkades in je energiesysteem op. Door de combinatie van energetische therapie en aromatherapie wordt het natuurlijk evenwicht in lichaam en geest hersteld, waardoor je klachten verdwijnen.


'Jouw energie maakt een heel diep, uniek contact met mijn lichaam. De plekken die op slot zijn, daar maak jij ruimte in om ze te laten helen. Ik voel me veilig en rustig om contact te maken met deze plekken tijdens de behandeling. Dankjewel Eva, je bent een bijzondere, krachtige ziel!'
-Heidi-
Wat is energetische therapie?

Energetische therapie is gebaseerd op de Oosterse filosofie dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn en dat ALLES energie is. Als we ergens een blokkade hebben in ons systeem, dan is het gevolg dat onze energie niet meer goed kan stromen en we klachten gaan ervaren. Eigenlijk kun je dit zien als een waarschuwingssignaal van je lichaam dat er ergens iets niet goed gaat. Vaak gebeurt dit op onbewust niveau en is het lastig om te achterhalen wat de oorzaak van het probleem is. En laat dat nu juist het allerbelangrijkste zijn! De Westerse geneeskunde is vooral gericht op symptoombestrijding, de Oosterse (holistische) geneeskunde richt zich op de aanpak van de oorzaak van het probleem, wat dus vele malen efficiënter is. Bij een energetische behandeling wordt energie doorgegeven, daar waar het nodig is, om zo de ontstane blokkades weg te nemen. 

Wat is aromatherapie?

Aromatherapie is een natuurlijke geneeswijze die zich richt op het bevorderen van de gezondheid met gebruik van essentiële oliën. Essentiële oliën hebben van nature een hele hoge frequentie (energielevel) en zullen daardoor sterk bijdragen aan jouw energieherstel. Daarnaast is bewezen dat geuren een grote invloed hebben op onze breinprocessen en daarmee dus ook op onze emoties en gedrag.


Hersengebieden die geur signaleren zijn:
 • Het limbisch brein -> dit deel reguleert o.a. emoties en gekoppelde herinneringen. Dit verklaart waarom je bij een bepaalde geur aan je oma moet denken of aan die prachtige vakantie!
 • Ons reptielenbrein -> het reptielen brein heeft maar één focus; OVERLEVENHet is dus voornamelijk bezig met het detecteren van gevaar. Heel nuttig, maar het probleem is dat we vaak onterecht overschakelen naar dit reptielenbrein en in de Freeze-Fight-Flight toestand terecht komen. Met het gevolg dat we letterlijk stil staan. En dit mag je echt zo letterlijk nemen als het hier staat; onze cellen stoppen met groeien als we in deze toestand verkeren en ons immuunsysteem is niet meer werkzaam. Feit is dat we vaak onbewust naar dit deel van ons brein overschakelen, met alle gevolgen van dien.. Met de geur van essentiële oliën kunnen we dus niet alleen onze energie verhogen maar ook ons brein bewust gaan aansturen; daarom ook een belangrijk onderdeel van mijn coaching op het gebied van bewust manifesteren. Lees hier meer over mijn coaching aanbod.

'Uit nieuwsgierigheid en om het zelf eens te ervaren heb ik de energetic healing bij Eva gepland. En na de eerste sesssie wat ik verkocht. Ook online lukt het Eva om contact te maken en je complete ontspanning te laten ervaren.Na de eerste sessie voelde ik me erg moe, maar de dagen daarna bruiste ik van de energie. Na een aantal sessies heb ik Eva gevraagd of we nog met de juiste dingen bezig waren omdat er in mijn leven het een en ander speelde. Ze pakte dit heel prettig aan. Kortom, deze investering in jezelf is het echt waard! Dankjewel Eva! 
-Marlène-

'Ik had een heftige pijnaanval in mijn rug en kon bijna niet meer lopen, wist niet hoe te liggen en kon de slaap niet vatten. Ik wilde niet meteen naar medicatie grijpen omdat daar toch altijd nare bijwerkingen aan zitten. Eva heeft een olieblend voor mij samengesteld en mij hiermee behandeld. Ik voelde meteen een weldadige warmte door de plek des onheils trekken. Na de behandeling voelde ik een lichte verbetering. Ik kreeg een roll-on mee met de betreffende kruidenolie die ik bij het slapen gaan op de pijnlijke plek en onder mijn voeten moest aanbrengen. Heb heel goed geslapen en kan nu, na bijna 24 uur zeggen dat het al bijna over is. Dankjewel Eva, wat ben jij begaafd en.... heb geen pijnstillers hoeven nemen :-)! Groetjes,
-Mai-
Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

De behandeling in mijn praktijk duurt ongeveer een uur, incl. voor-en nagesprek. Voordat de behandeling wordt ingepland vraag ik je een intakeformulier in te vullen. Dit is van belang omdat ik voor de behandeling een blend van bepaalde essentiële oliën voor je ga samenstellen die jou specifiek gaan helpen.


'Na mij al geruime tijd ziek gevoeld te hebben in 2010, werd er eindelijk na maanden de diagnose Pancreatitis gesteld. Een ontsteking aan de alvleesklier, wat helaas chronisch is gebleken, De pijn was ondraaglijk, zelfs met morfine. Ik kon op geen enkele wijze rust vinden. Eva heeft toen Harth-Reiki bij mij toegepast in het ziekenhuis. Ik moest op mijn buik liggen en na korte tijd merkte ik gelijk dat ik meer kon ontspannen. Met mijn ogen dicht, ging mijn beeldvorming in mijn hoofd de vrije loop. Tegelijk met de spanning die minder werd, werd de pijn dragelijker. Ik zag prachtige blauwpaarse bloemen, die in een zwarte ruimte van oneindigheid een golvende beweging maakte. Een beweging zoals een anemoon dat in de zee doet. Maar dan met duizenden tegelijk. Het kon niets anders zijn dan een projectie van de positieve energie die door mij heen vloeide. Ik heb die avond sinds weken een goede nachtrust gehad in het ziekenhuis en ben haar tot op de dag van vandaag dankbaar'.
- Roderik (voormalig scepticus) -
In mijn praktijk:

Ik ontvang je in mijn praktijk waar je in een prettige, rustgevende omgeving met kleding aan rustig kan gaan liggen op een behandeltafel. Jouw specifieke essentiële olie wordt door een diffuser verspreid. Door mijn handen op bepaalde energiepunten van jouw lichaam te leggen, stroomt de energie door mijn handen naar jou. Het kan zijn dat je op bepaalde plekken warmte of juist koude voelt, of tintelingen. Het kan ook zijn dat er emoties naar boven komen of dat je kleuren gaat zien. Dat gezegd hebbende, kan het ook zijn dat je niets ervaart, maar gewoon ontspannen bent. Het maakt allemaal niet uit; je hoeft nooit bang te zijn dat het “niet werkt”, want dat doet het altijd .'Zeer positieve en aangename eerste ervaring! Ik voelde al snel verbetering aangaande de rug- en nekklachten, als ook wat betreft mijn slaapritme. Eva neemt ook de tijd om te luisteren naar je noden! Zeker een aanrader! '
-Anouk-


'Door long covid was ik snel vermoeid en had ik last van een continue duizeligheid. Ik wendde mij tot Eva, die een persoonlijke blend van essentiële oliën voor mij samenstelde. Ik gebruik deze blend nu al een aantal weken dagelijks. Daarnaast heb ik tot nu toe 2 Energetic Healing sessies op afstand gehad van Eva. De sessies vonden plaats via zoom. Ik mocht gaan liggen nadat ik de essentiële oliën had aangebracht en kon mij gewoon volledig ontspannen terwijl er rustgevende muziek werd afgespeeld en Eva haar healing begon. Tijdens de eerste behandeling kreeg ik allemaal visioenen, het leek wel alsof ik droomde terwijl ik wel nog wakker was. Het leek ook alsof ik vloog. Eva vertelde mij na de sessie dat ze voornamelijk aan blokkades bij mijn benen, nek en hoofd had gewerkt (zij voelt aan waar blokkades zitten). Al met al een heel aparte ervaring! Bij de tweede behandeling heb ik geen visioenen gehad, maar ben ik even in slaap gevallen. In eerste instantie leek het erna dat de duizeligheid iets toenam, maar nu, 2 weken verder is mijn duizeligheid aan het afnemen en ook mijn energie lijkt weer terug te komen! Ik hoop dan ook helemaal klachtenvrij te zijn na nog een paar behandelingen. Ik vind het enorm bijzonder dat Energetic Healing dus ook gewoon kan, zonder fysiek aanwezig te zijn bij Eva!'
-Sander-Nog even over mij

Ik ben sinds 2006 gecertificeerd in 2e graad Harth-Reiki; een combinatie van de traditionele Usui-Reiki en healing technieken van de Maya cultuur. Ik laat me bij een behandeling altijd leiden door mijn intuïtie. Ik voel waar een blokkade zit en waar de aandacht naartoe mag gaan.

Blokkades kunnen o.a. ontstaan door onverwerkte trauma's en emoties die zich vastzetten in ons lijf. Ook het niet volledig jezelf kunnen zijn kan voor blokkades in je systeem zorgen.

Ik ben ervan overtuigd dat wij als mens veel te ver van de natuur verwijderd zijn geraakt en veel te veel 'denken' in plaats van 'voelen'. Jouw lichaam geeft hele duidelijke signalen, je moet er alleen weer naar leren luisteren, weer volledig in verbinding staan met jezelf.

Alles wat we nodig hebben is er al, planten en kruiden hebben enorme helende krachten, net als energie. Alles IS energie en ik kan je helpen die weer goed te laten stromen.


Tarieven Energetic Healing

Losse sessie

€ 80,-

Abonnement

4 sessies   € 300,-

8 sessies   € 580,-

12 sessies € 840,-

Boek hier je Energetic Healing sessie


Wil je graag informatie over Energetic Healing voor kinderen?


Energetic Healing

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x