1 op 1 STAR traject


“Op papier” is er niks mis met je leven. Gezin, mooi huis, een goed inkomen.. Maar jij bent constant aan het rennen en voelt steeds meer weerstand tegen dit leven in de ‘rat race’. Diep van binnen voél je dat er meer in het leven moet zijn dan dit! 

Je weet dat je naar dit gevoel zou moeten luisteren, maar je bent enorm in conflict met jezelf, omdat je je voor alles en iedereen verantwoordelijk voelt en gewoon niet weet hoé je dingen dan écht zou kunnen veranderen? Je voelt je gestrest en je probeert de antwoorden in je hoofd te vinden, wat resulteert in eindeloos gepieker.

Stiekem heb je de overtuiging dat je niet 'alles' kunt hebben en houdt je je voor dat er wel ergere dingen zijn.. Maar alles maar ‘weg’ relativeren werkt gewoon niet meer.. Je lichaam geeft jou duidelijk aan dat er ergens iets niet goed loopt en je weet dat het tijd is om de verantwoordelijkheid te gaan nemen voor JOUW geluk. JOUW LEVEN.'Investing in yourself is the best investment you can make!'

Alles heeft een reden. Soms moeten we eerst even flink tegen de muur aanlopen voordat we willen luisteren. Soms is het nodig dat we wakker geschud worden door een heftiger ervaring. En soms, soms hebben we een bepaald proces in ons leven nodig voordat we klaar zijn om te veranderen. Na mijn burn-out en nadat ik mijn leven totaal veranderde, had ik spijt dat ik dat niet eerder had gedaan. Maar nu zie ik dat dat mijn proces was en dat dit was, wat ik nodig had. 

Voordat ik mijn baan opzegde en mijn eigen bedrijf begon ging ik op zoektocht naar mezelf (ze zeggen wel eens dat ondernemen de meest heftige manier van persoonlijke ontwikkeling is en dat kan ik inmiddels beamen ). Tijdens deze zoektocht ontdekte ik wat er nodig is voor échte transformatie en ik ontwikkelde het STAR-systeem om zo al mijn kennis te kunnen gaan delen. 

STAR staat voor Shift To Reality; omdat je door je gedachten en je gedrag aan te passen een andere realiteit voor jezelf kunt creëren. Maar nog belangrijker is dit een ode aan mijn oma, Jacqueline Starmans, waar ik een bijzondere band mee heb, al heb ik haar nooit gekend. Dus vond ik het wel mooi om iets met haar naam te doen!

Door Coaching, Energetic Healing en Kwantum fysica met elkaar te combineren, kun jij op diep level transformeren naar de beste versie van jezelf, zodat ook jij leven kunt gaan creëren zoals jij dat wilt!

'Ik liep op verschillende vlakken vast, vooral veel last van een te laag zelfbeeld en teveel leven volgens verwachtingen van anderen. Mijn eigen intuïtie ontkennen en niet durven volgen van mijn eigen pad. 
Na het volgen van het 1 op 1 STAR traject van Eva durf ik meer mijn dromen waar te gaan maken en durf ik ook meer te verwachten! Mijn missie is helder, ik heb rust en vertrouwen gevonden, kan dingen makkelijker accepteren en ben veel daadkrachtiger. Ik heb heel veel inzicht gekregen in hoe het brein werkt, in zelfsabbotage en heb beperkende gedachten kunnen herprogrammeren.
Ik vind het traject heel waardevol omdat je naast de coaching sessies ook een heel online programma krijgt met een hele goede opbouw van de modules, waar je dan lessen van kunt voorbereiden voor de sessie. De combinatie van het programma met waardevolle bonussen, de coaching sessies en de energetic healing sessies maken het een heel breed pakket. Ook het feit dat ik levenslang toegang heb tot het programma, maakt dat als ik het herbekijk ik iedere keer opnieuw meer energie en vertrouwen krijg.
Eva geeft authentiek advies en geeft heel veel werkmateriaal. De tips en oefeningen zorgen ervoor dat je echt aan de slag gaat!
Hoewel het voor mij een grote stap was om dit mezelf te gunnen, zou ik deze investering in mezelf ABSOLUUT opnieuw doen!
Ik kan Eva echt aanbevelen als coach. Ze pakt het heel zacht en toch doortastend aan. Ze voelt goed aan wat er loos is, waar werk aan de winkel is. Daarnaast maakt ze een boeiende combi tussen het spirituele en wetenschappelijke en ze is realistisch. ze heeft een mensgerichte, vriendelijke en hands-on aanpak!'
- Lieve -
'Dankjewel Eva voor het traject dat ik samen met jou ben aangegaan! Je hebt mij heel veel inzichten en antwoorden gegeven op levensvragen die mij bezig hielden. De opdrachten die je mij bezorgde; daardoor heb ik echt meer over mijzelf geleerd. De breathwork sessie is een echte aanrader om snel op een natuurlijke wijze energie te krijgen. Geweldige oefening! Ik heb ingezien dat als je wilt kiezen voor wat je écht wilt, er wel wat innerlijk werk voor nodig is en je je jezelf hier toch wel dagelijks in moet trainen'-- 
- Deborah-

Ben jij klaar voor die Deep Dive?

Met dit traject gaan we samen de diepte in om te ontdekken wat nou eigenlijk jouw allergrootste verlangen is, maken we korte metten met gedachten en overtuigingen die jouw groei in de weg staan en ik leer je hoe je je leven bewust kunt gaan sturen met behulp van o.a. je intuïtie en Kwantumfysica zodat jij dingen bewust kunt gaan manifesteren voor jezelf!

Je hoeft geen genoegen te nemen met hoe het nu is! Je MAG meer willen en je KUNT meer hebben!

Wat gaan we doen? 

Stap 1: Wie ben jij en wat wil jij in dit leven?

Daar begint alles.. Als je niet weet wie je diep van binnen bent en wat jouw grootste verlangen is, kun je ook nooit je levensmissie bereiken.

Tijdens deze stap leer je hoe je de connectie maakt met je intuïtie en hoe je erachter komt wat je wilt, wat bij je past en waar jij gelukkig van wordt.


Stap 2 Herprogrammeer onderbewuste beperkende overtuigingen: 

Hoe jij reageert op een situatie wordt voor 95% bepaald door je onderbewustzijn. Als je je niet bewust bent van eventuele beperkende denkbeelden en blokkades blijf je dus in cirkeltjes draaien en kom je niet vooruit..

Met behulp van bepaalde technieken en gaan we jouw onbewuste beperkende programmeringen blootleggen en transformeren in een mindset voor succes!  Met Energetic Healing lossen we energetische blokkades op zodat alles weer vrij kan stromen.


Stap 3: Hoe ga je je doel bereiken?

“The journey of a thousand miles begins with one step” – Lao Tse.

Je leert hoe jij je energetisch gaat afstemmen op hetgeen waar je naar toe wilt. Je leert op de juiste manier actie te ondernemen, zodat jij alles kunt bereiken wat je maar wilt!


Nog even voorstellen 

Ik ben Eva en naast Energetisch Life Coach ben ik hoogsensitief, moeder van een tweeling, dierenvriend, hands-on én spiritueel.

I had to learn 'the hard way'.. Mijn mentaliteit was altijd hard werken en álles geven; ook als dat ten koste ging van mezelf.. Ik was ervan overtuigd dat ik niet alles kon hebben in het leven en probeerde mezelf zo lang mogelijk wijs te maken dat ik ‘het er maar mee moest doen’, ook al voelde ik diep van binnen dat het ergens echt goed fout zat.

Maar ik luisterde te veel naar de stemmetjes in mijn hoofd die me alle rampscenario's die je je maar kunt bedenken voorschotelden, als ik al eens durfde te denken om iets te veranderen in mijn leven en ik liet me klein houden door angst.

Inmiddels hoor ik die stemmetjes nog wel, maar luister ik niet meer;-) . Ik heb enorm veel geleerd over hoe dit werkt in ons brein, hoe we onszelf saboteren en hoe wij onszelf kunnen helpen om het leven te creëren waar we zo naar verlangen en dat gun ik jou ook zo enorm!


Voor wie is dit traject?

Ik vind het heel belangrijk om te werken met mensen die er echt vol voor willen gaan en serieus aan de slag willen om dingen écht te kunnen gaan veranderen op een duurzame manier. Mensen die bereid zijn om hun blik te gaan verruimen en zo kunnen gaan ontdekken wat er allemaal mogelijk is..

Wat is inbegrepen in dit traject?

  • Levenslang toegang tot alle modules van het STARt programma.
  • 6 individuele coaching sessies van 1 uur in mijn praktijk of online.
  • 2 energetic breathwork sessies in mijn praktijk of online.
  • NB: We kijken samen of de verdeling van de sessies eventueel iets aangepast wordt.

Na dit 1 op 1 traject:

  • Begrijp je veel beter wat jou tot dit punt in je leven heeft gebracht en waarom.
  • Herken je je oude patronen en weet je wat je moet doen om daar niet meer in terug te vallen.
  • Ben je in connectie met je intuïtie en weet je hoe je daar op af blijft stemmen. Heb je voor jezelf duidelijk waar je nu staat en waar je naar toe wilt.
  • Weet je welke stappen je moet nemen om je leven blijvend te kunnen transformeren.
  • Heb je oude blokkades kunnen helen en ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk (of misschien zelfs een nieuw boek ;-)) in je leven!

Wat is jouw investering?

Jouw investering voor dit traject is € 1.749,-.

Betaling in termijnen is ook mogelijk.

Ben jij klaar om die deep dive te maken?

Dan kijken we samen of dit traject voor jou de juiste keuze is en of we samen aan de slag willen.

Heb je eerst nog vragen? Stuur me dan een mailtje via eva@evalifecoaching.com.


1 op 1 STAR traject

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x