Energetic Breathwork

“When you own your breath, nobody can steal your peace.”


Ademen doen we allemaal, helemaal vanzelf. Maar weet je ook dat je je adem op een hele krachtige manier kunt inzetten om belangrijke processen in beweging te zetten bij jezelf zodat je niet meer 'vast' zit en makkelijker door dingen heen kunt bewegen?


Tijdens een Energetic Breathwork sessie werken we niet alleen met de ademhaling, maar ook met energie. Jij gebruikt je ademhaling om de energie in je lichaam in beweging te zetten en ook ik werk met energie tijdens de sessie, wat voor een nog diepere laag zorgt.

Energetic Breathwork is een techniek om dieper in verbinding te komen met jezelf, emotionele blokkades te doorbreken en naar een diepere laag van je bewustzijn te gaan; daar waar jouw intuïtie zich bevindt.

Het is effectief, efficiënt en transformerend.

Ik heb zelf veelvuldig mogen ervaren hoe krachtig ademwerk is, raakte enorm gefascineerd door het feit dat je deze krachtige tool gewoon altijd bij je draagt en besloot daarop om me te laten opleiden als breathwork facilitator.

Inmiddels is breathwork een vast onderdeel geworden van mijn werkwijze en heb ik al supermooie resultaten mogen aanschouwen bij mijn klanten.

‘Ik had nul ervaring met Breathwork. Tijdens het magnifieke “Norway Soul Retreat” mocht ik kennismaken met deze behandeling en ik vond het fantastisch. Ik voelde me veilig tijdens en lichter achteraf. Dit smaakt zeker naar meer.”
Liefs Patries
Wat zijn de voordelen van Energetic Breathwork? 

* Minder stress en spanning

* Een gevoel van helderheid

* Het loslaten van vastzittende emoties en oude patronen

* Sneller oplossen van lichamelijke klachten

* Waardevolle inzichten over jezelf vanuit je onderbewustzijn

* Een diepere staat van bewustzijn en verbinding


Wanneer is Energetic Breathwork geschikt voor jou?

Het mooie van breathwork vind ik dat het precies naar boven laat komen wat jij op dat moment nodig hebt en wat er mag gebeuren om jou te laten groeien. Iedere sessie is dan ook anders en niet te voorspellen. Het is mogelijk om voor de sessie een intentie te zetten, maar ikzelf ben een voorstander van open er in gaan. Vertrouwen op jezelf en op je lichaam en dus ook op wat er mag gebeuren, is wat mij betreft een groot goed.

Vooral voor mensen die veel in hun hoofd zitten is breathwork een hele goede tool om daaruit te geraken. Je focus ligt op je ademhaling, waardoor je verbonden raakt met je lichaam. Je lichaam neemt de verbonden ademhaling op een bepaald moment over waardoor je in een andere, diepere staat van bewustzijn komt.

Breathwork is een laagdrempelige manier om contact te maken met dieperliggende emotionele blokkades en beperkende patronen en dit los te kunnen maken, zodat jij weer verder kunt en je letterlijk lichter, fijner en meer verbonden met jezelf voelt.


Voor wie is Energetic Breathwork niet geschikt?

Breathwork is niet geschikt bij:

* Zwangerschap

* Hart- en vaatziekten

* Epilepsie

* Actieve alcohol- of drugsverslaving

* Psychische/psychiatrische problemen zoals ernstige depressie, psychose, PTSS, trauma, etc.

* Hoge bloeddruk

* Glaucoom

* Netvliesloslating

* Ernstige diabetes

* Ongecontroleerde schildklieraandoeningen

* NB: bij twijfel of gebruik van medicatie voor angststoornissen, depressie of gerelateerd, chronische hyperventilatie is het aangewezen om eerst met je arts of behandelaar te overleggen.


Nog even over mij

Ik ben sinds 2006 gecertificeerd in 2e graad Harth-Reiki; een combinatie van de traditionele Usui-Reiki en healing technieken van de Maya cultuur en werk tijdens Breathwork sessies ook altijd met deze energie, vandaar de benaming 'Energetic Breathwork'.

Ik ben ervan overtuigd dat wij als mens veel te ver van de natuur verwijderd zijn geraakt en veel te veel 'denken' in plaats van 'voelen'. Jouw lichaam geeft hele duidelijke signalen, je moet er alleen weer naar leren luisteren, weer volledig in verbinding staan met jezelf.

Alles wat we nodig hebben is er al. Door te gaan werken met je adem en met energie kom je weer volledig in verbinding met jezelf EN je potentieel!

Energetic Breathwork is ook een vast onderdeel van het 1op1 STAR traject. voel je dat je meer nodig hebt en heb je interesse in mijn coaching traject? Klik dan hier voor meer informatie

Wil je graag een Energetic Healing sessie zonder Breathwork? Ook dat is mogelijk, Klik dan hier.


Hoe kan ik een Energetic Breathwork sessie boeken?


Individuele Energetic Breathwork sessie

Je kunt een individuele sessie boeken in mijn praktijk of online. De sessie duurt +/- 70 minuten. Zorg ervoor dat je tot 2 uur van te voren geen grote maaltijd meer nuttigt; het is niet fijn om een ademsessie te doen op een volle maag.


Losse sessie
Abonnement
€ 97,-     
4 sessies € 368,-    
8 sessies € 716,- 
12 sessies € 1.044,-                                                                 
                                                                                          
                                                                                                                     


Energetic Breathwork groepssessie

De groepssessies vinden live plaats in de praktijk van Kine in Balans, d'Aspremont Lyndenlaan 14, 3621 Rekem.De sessie duurt +/- 70 minuten. Zorg ervoor dat je tot 2 uur van te voren geen grote maaltijd meer nuttigt; het is niet fijn om een ademsessie te doen op een volle maag. 


De prijs voor een groepssessie is € 27,-.           


De eerstvolgende groepssessie vindt plaats op maandag 8 april 2024 om 20.15 uur.


Energetic Breathwork

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x