Energetische Booster SessieSoms zit je even 'vast'. 

Weet je het gewoon even niet meer, lopen dingen niet lekker, is de automatische piloot er weer even ingeslopen en heb je even een 'boost' nodig!

Even die spiegel, een 'aha moment', bewustwording over waar het fout loopt en wat je te doen hebt om jezelf weer back on track te krijgen.

Want je voelt je energielevel omlaag gaan, betrapt jezelf op gepieker omdat je antwoorden probeert te zoeken in je hoofd (waar je ze niet gaat vinden), merkt dat je weer vatbaarder bent voor allerlei lichamelijke ongemakken en voelt jezelf letterlijk stilstaan omdat je lichaam je iets duidelijk probeert te maken. 

Maar wat? Frustratie ligt op de loer en dat is het laatste dat je wilt.


Ik weet hoe dat is.. 

Je weet het gewoon allemaal even niet meer en voelt je daarin ook wat alleen. Je weet immers dat de antwoorden IN jou zitten. Maar hoe krijg je ze eruit? Ik heb inmiddels geleerd dat het weten dat alle antwoorden in mij zitten niet betekent dat ik het ook allemaal alleen moet doen. Dat ik mezelf niet help door de antwoorden te gaan forceren, Omdat ik mijn eigen blinde vlekken nu eenmaal niet gemakkelijk zie. Ons hoofd doet nameijk heel hard zijn best om alles te laten zoals het nu is. Want dat is bekend en dus veilig. Je intuïtie wil je een andere kant opsturen. Die wil groei, die wil naar je volledige potentie. En die vindt je niet in je comfortzone.. Wat er dan ontstaat is een conflict, met jezelf. 

En dan kan het ontzettend helpend zijn om een spiegel te krijgen, om inzicht te krijgen in wat je intuïtie (dat spreekt via je lichaam) je wilt vertellen. Om tijdelijk wat ondersteuning te krijgen en om weer even 'aangezet' te worden door een 1op1 sessie die je mega waardevolle inzichten gaat geven.

Daarom ontwikkelde ik de Energetische Booster Sessie

Een sessie, noem het eigenlijk meer een pakket ;-), waarin ik je blokkade op een holistische manier aanpak door coaching, een vertaling van je lichamelijke klachten en langdurige ondersteuning door aroma-therapie.Nog even voorstellen 

Naast Energetisch Life Coach en Expansion Breathwork Facilitator ben ik een HSP, een Manifesting Generator (voor degenen die met Human Design bezig zijn ;-)), ben ik spiritueel, maar down to earth met de nodige dosis humor en volg ik graag mijn eigen pad.

 Ik heb enorm veel geleerd over hoe ons brein werkt, hoe we onszelf saboteren, hoe de wetten van de natuur ons kunnen helpen om het leven te creëren dat we willen en dat wil ik heel graag doorgeven aan jou!

Wat houdt het praktisch in?

  • Een 1op1 (online) coaching sessie waar we de diepte ingaan, ik je een spiegel voorhoud en we terug gaan naar de kern, zodat jij weer verder kan.
  • Je ontvangt een pakketje (per post) met jouw persoonlijke blend van essentiële oliën die jouw langdurig gaat ondersteunen met het oplossen van jouw blokkade, uitleg over de verschillende manieren van gebruik van je olie en inzichten over de oorzaak achter jouw lichamelijke klachten, zodat je de kern van het probleem kunt gaan aanpakken.


Wat is jouw investering?

Jouw investering voor de energetische booster sessie is nu tijdelijk niet € 249,-, maar € 169,-.

 Heb je eerst nog een vraag aan mij? Stuur me dan gerust een mailtje via eva@evalifecoaching.com.

Energetische Booster Sessie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x